Tivat: Počela novogodišnja zabavna manifestacija

Program koji će ukupno koštati blizu 200 hiljada eura, uključuje niz koncerata i nastupa muzičkih zvijezda iz zemlje i regiona
85 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.12.2017. 09:53h

Božićnim bazarom i koncertom popularsne splitske grupe „Trio gušti“ na gradskoj rivi Pine, u Tivtu je sinoć počela novogodišnja zabavna manifestacija „Welcome to the party – Tivat 2018“ koju povodom božičnih i novogodišnjih praznika priređuju Opština, Turistička organizacija i Udruženje hotelijera i ugostitelja Tivta.

Program koji će ukupno koštati blizu 200 hiljada eura, uključuje niz koncerata i nastupa muzičkih zvijezda iz zemlje i regiona na gradskoj rivi u periodu od katoličnog Božića 25. decembra do pravoslavnog Božića 7. januara, kao i doček Nove godine na otvorenom uz nastup čuvenog splitskog muzičara Gibonnija.

Pored njega, Željka Joksimovića i Nede Ukraden koji su zvijezde dočeka Nove i nastupa 1.i 2. januara, u ove dvije nedjelje posjetioci Tivta moći će da uživaju i u nastupima brojnih drugih muzičara u posebnim tematskim večerima – od Red Hot Chillli Peppers Tribute banda, preko James Brown Tribute banda, ansambla Toć, Danijela Alibabića, Baneta Nedovića, do izvođača rock, folk i klasične muzike. Sve to prati i posebna ugostiteljsta ponuda koju tivatski hotelijeri i restorateri posjetiocima nude uz posebno u božićnjem i novogodišnjem duhu dekorisanih drvenih kućica za ovu priliku postavljenih na Pinima.

Galerija

Bonus video: