Dan zaljubljenih uz Josipu Lisac

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola vijeka, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

4442 pregleda 0 komentar(a)
Josipa Lisac, Foto: Vedran Metelko
Josipa Lisac, Foto: Vedran Metelko

Na dan zaljubljenih, a ujedno i svoj rođendan, Josipa Lisac virtualno će provesti publiku širom svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale u poslednjih par godina.

Virtualan koncert 14. februara od 20:00 Josipa će odsvirati praćena svojim sjajnim bandom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom koju će donijeti u domove slušalaca. Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola vijeka, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. januara po cijeni od 80 kuna (oko 10.5€). Od 25. januara do 13. februara cijena će im iznositi 100 kuna (13€), a na dan koncerta 120 kuna (oko 16€). Prodaja ulaznica će se isključivo raditi putem sajta: www.entrio.hr.