Rok koncert za ORL odjeljenje cetinjske bolnice

Koncert će početi u 21 sat, Ibišević je najavio da će biti u prilici da čuju obrade hitova domaćih i stranih rok izvođača, kao i nekoliko autorskih numera crnogorskih gitarista
0 komentar(a)
Svirka
Svirka
Ažurirano: 13.12.2017. 16:35h

Četvoro crnogorskih gitarista i jedna njihova koleginica iz Grčke nastupiće večeras na Humanitarnom rok koncertu koji će se održati u kafeu WWW u Podgorici. Prikupljaće se pomoć za ORL odjeljenje bolnice "Danilo I" na Cetinju.

Posjetioci će moći svoje priloge da stave u ćup koji će biti izložen na vidnom mjestu, a zabavljaće ih gitaristi Vukašin Kečina, Darko Sekulović, Joana (na slici), Igor i Luka.

"Sa ovom akcijom smo počeli još 2009. Na koncertima se do sada predstavilo dosta muzičara i bendova iz gotovo svih gradova Crne Gore. Ove godine smo odlučili da predstavimo gitariste iz Pljevalja, Podgorice i Danilovgrada, kao i gitaristkinju iz Grčke Joanu", kazao je Damir Ibišević iz NVO "Muzika, alternativa, kultura" koja stoji iza ovog događaja.

Koncert će početi u 21 sat, Ibišević je najavio da će biti u prilici da čuju obrade hitova domaćih i stranih rok izvođača, kao i nekoliko autorskih numera crnogorskih gitarista.

Bonus video: