MANIFESTACIJA "BIRAMO NAJBOLJE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU"

Nagrada za "City groove" festival

Prethodna tri izdanja festivala obogatila su muzičku, kao i festivalsku ponudu Podgorice koja je bila domaćin velikim imenima ex-Yu scene među kojima su Parni Valjak, Gibonni, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, a zahvaljujući ovoj muzičkoj manifestaciji glavni grad Crne Gore posjetile su i svjetski poznate zvijezde među kojima su DJ-evi Bob Sinclar, Antoine Clamaran, Fedde le Grand kao i britanski bend Morcheeba
92 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Bulajić, Foto: City Groove
Dragan Bulajić, Foto: City Groove
Ažurirano: 12.12.2017. 11:42h

Festival City Groove proglašen je za najbolji događaj na manifestaciji „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“ u organizaciji TO Podgorica. Svečanost je održana u  21 MNE Urban.

Kako je istakao direktor festivala City Groove Dragan Bulajić, ovo priznanje dodatno će uticati  na to da četvrto izdanje pomenute manifestacije bude još glamuroznije i bolje.

„Imamo svoju misiju. Hvala partnerima što nas i na ovaj način stimulišu da idemo dalje. Vrijedno radimo i sigurni smo da ćemo ove godine pripremiti još bolji festival. Pregovaramo sa velikim imenima, koja još nijesu dolazili u Crnu Goru“, istakao je Bulajić.

Prethodna tri izdanja festivala obogatila su muzičku, kao i festivalsku ponudu Podgorice koja je bila domaćin velikim imenima ex-Yu scene među kojima su Parni Valjak, Gibonni, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, a zahvaljujući ovoj muzičkoj manifestaciji glavni grad Crne Gore posjetile su i svjetski poznate zvijezde među kojima su DJ-evi Bob Sinclar, Antoine Clamaran, Fedde le Grand kao i britanski bend Morcheeba. 

Naredni festival biće održan početkom juna na Stadionu malih sportova u okviru manifestacije Podgoričko kulturni ljeto, a organizatori će uskoro saopštiti i koga će to publika imati priliku da čuje.

Preporučujemo za Vas