Hrvatska pjevačica numerom “Bolji ljudi” najavljuje novi album

“Radujem se novom albumu, jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih plesnih, modernih pop ritmova, koje jednako volim”, otkriva Franka

3690 pregleda 0 komentar(a)
Batelić, Foto: Privatna arhiva
Batelić, Foto: Privatna arhiva

Hrvatska pop zvijezda Franka Batelić predstavila je novu emotivnu, snažnu i himničnu pjesmu “Bolji ljudi”, novi singl koji je nastao u radionici hitmejkera Anta Pecotića i Bojana Šalomona Shalle.

”’Bolji ljudi’ je pjesma koju bi najbolje opisale riječi - himnična i iskrena. Jednostavna, a opet snažna produkcija i melodija pjesme koja motiviše, u potpunosti je doprinijela emociji i u prvi plan stavila poruku pjesme kojom slavimo ono dobro i vjeru u bolje u ljudima. Gospel hor u pjesmi zvuči savršeno, uzbuđeno je izjavila Franka.

Svakako bi se moglo zaključiti kako je ovo jedna od najiskrenijih, najpozitivnijih i najtoplijih Frankinih pjesama.

“Kada biste samo mogli vidjeti s kojim žarom Ante Pecotić priča o pjesmi ‘Bolji ljudi’, zato mi je veoma drago da me pri prvoj saradnji s Antem i Bojanom baš pogodila ova pjesma! Mislim da je ona sama pronašla pravo vrijeme! Željela bih da pokrene u svima nama snagu da u svakoj osobi oko nas pronađe ono dobro” porčila je Franka.

Izlaskom singla “Bolji ljudi”, Franka je sve bliže završetku svog drugog studijskog albuma koji bi trebalo da izađe pred ljeto.

“Radujem se novom albumu, jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih plesnih, modernih pop ritmova, koje jednako volim”, otkriva ona šta njeni fanovi mogu da očekuju od novog projekta.

Za novu pjesmu Franka priprema i zanimljivu video priču u produkciji Sestrica, pod rediteljskom palicom Luke Sepčića, a koju je objavila na svom YouTube kanalu.

“Srećne, bolje ljude u spotu smo željeli prikazati kroz bajkovite scene svakodnevnih, životnih situacija. Jako mi je drago što se pozivu da bude dio ‘Boljih ljudi’ odazvao glumac Marko Braić, kojeg znam još iz srednjoškolskih dana i vežu nas zajednički dani sreće, bezbrižne zabave i odrastanja. Uz Marka, u spotu glumi i akademska glumica Lana Ujević, balerine iz Plesnog studija Fusion, te Ingrid Samardžija i Vanesa Pandžić”, nabraja Franka ko je sve učestvovao u spotu.

“Želim vam dobrodošlicu u srećan svijet boljih Ljudi! Mislim da se energija pjesme osjeti u spotu i to je ono najbolje u ovoj bajkovito kolorističkoj alegoriji stvarnosti, kroz male srećne trenutke i njihove boje. Uživajte”, poručio je reditelj Luka Sepčić.

Bonus video: