prva pjesma rađena je u elektor žanru

Novim zvukom najavili album “Najgori”

Bend Zoster objavio singl “Treba mi keš”, potpuno drugačiji od svega što su do sad radili
 

2743 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Toni Kvesic
Detalj iz spota, Foto: Toni Kvesic

Mostarska grupa “Zoster” objavila je spot za pjesmu “Treba mi keš”, koja je drugi najavni singl s njihovog novog albuma “Najgori”.

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman klavijaturista benda Adis Sirbubalo.

Nakon uspješnog singla “Kuda idu svi ti ljudi”, koji je predstavljen prije godinu dana, novi singl donosi potpuno drugačiji zvuk Zostera, a ovo je prva pjesma rađena je u elektor žanru.

Najavljivajući novi projekat Knezović je istakao da će publiku uvoditi u album singl po singl te da će njegovo objavljivanje označiti “kraj jedne i početak druge opohe”, s obzirom na jubilej od 20 godina postojanja na sceni.

Spot je snimljen pod režiserskom palicom vizualnog umjetnika iz Sarajeva Enisa Čišića.

“Četvrti studijski album benda Zoster, koji nosi naziv “Najgori”, imaće deset pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva svog protagonistu i slaže mozaik albuma koji bi trebalo da ugleda svjetlo dana krajem 2021. godine”, naveli su u saopštenju članovi benda Zoster.

Dodaju da je grupa Zoster prošle godine potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma “Najgori”, koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti i u studiju Baraka u Mostaru.

Preporučujemo za Vas