Exit otvara nove dimenzije festivalskog iskustva

Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboljeli koronavirus, a svim ostalim posjetiocima iz zemlje i svijeta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija

3983 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dvadeseti EXIT festival biće održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svjetskih zvijezda, kao što su Sepultura, Metronomy, Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon…

Kako je objasnio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboljeli koronavirus.

Svim ostalim posjetiocima iz zemlje i svijeta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Svi detalji vezani za ulazak na festival biće na vrijeme objavljeni na službenom sajtu Exita u skladu sa budućim akutelnim mjerama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.

"Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vijesti i mogućnosti da sa publikom iz cijelog svijeta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dvije decenije festivala, da slavimo život. Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osjećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obilježiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mjesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što prije vakcinišu, jer su zdravlje i bezbjednost svih posjetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala i dodao:

"Mi ćemo svim našim posjetiocima koji to žele, omogućiti da se prijave za vakcinaciju u Srbiji, a više informacija o tome objavićemo uskoro".

Sve ovo omogućiće da se velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održi na Petrovaradinskoj tvrđavi, jednoj od najvećih srednjovjekovnih tvrđava Evrope, smještenoj na samoj obali Dunava.

Iz Exita najavljuju nove objave izvođača već sljedeće sedmice, koji će svoje mjesto naći na preko 40 bina i zona, raspoređenih širom festivalskog prostora.

Bonus video: