Novi sing i spot Davora Vučetića: Nijedan dan mi ne prođe bez muzike

“Baš sam ponosan na ovaj singl i volio bih da to bude moja ‘lična karta’ i odskočna daska u karijeri", kazao je Davor
232 pregleda 0 komentar(a)
Davor Vučetić, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
Davor Vučetić, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
Ažurirano: 27.11.2017. 11:03h

Nakon petogodišnje diskografske pauze crnogorski pjevač Davor Vučetić ponovo se vraća na muzičku scenu. Za povratak je izabrao baladu “Dušo” koju je promovisao u nikšićkom lokalu “Mačaka” gdje je premijerno prikazan spot. Novi singl potpisuju Sanja Arsić, koja je uradila tekst, i Peđa Jovanović, zadužen za muziku i aranžman.

Spot, koji je snimljen na Krupačkom jezeru, djelo je Rada Mićanovića i Miloša Tomaševića, a u njemu se pojavljuju Jelena Čolović i Amel Muratović.

“Muzika je moj život i ni- jedan dan mi ne prođe bez nje, ali sticajem raznih okolnosti, ponajmanje onih muzičkih, desila se ta petogodišnja pauza. Nadam se da toga više neće biti. Ovaj povratak mi mnogo znači i zaista sam uzbuđen zbog toga”, kazao je Davor za “Vijesti”.

U muzičke vode “zaplovio” je 2003. kada je učestvovao na takmičenju Intro karaoke. Prvi singl “Kako to boli” snimio je 2008. a poslednji, sedmi, “Nisam znao”, 2012. Priznaje, da zaista nije znao da će napraviti petogodišnju pauzu, kada je diskografija u pitanju. Ne krije da je sam sebi najveći kritičar, da rijetko gleda spotove koje je uradio i sluša pjesme koje je snimio, ali na singl “Dušo” je ponosan.

“Baš sam ponosan na ovaj singl i volio bih da to bude moja ‘lična karta’ i odskočna daska u karijeri. U pitanju je balada jer u pop muzici najbolje ‘plivam’, a i snimam ono što volim i gdje se osjećam lijepo. Ne volim da pravim instant hitove i da snimam nešto gdje se ne osjećam lagodno. Nadam se da će se publici pjesma dopasti bar upola koliko se meni sviđa i da će uživati u njoj”, kazao je Davor koji već pravi planove za dalje.

“Pripremam novi materijal, nešto već imam spremljeno, i planiram da pjevam svaki dan”, sa osmijehom je kazao muzičar koji o albumu ne razmišlja već i dalje namjerava da radi singl po singl, pa dokle stigne. SV.M.

Bonus video: