novi spot

Massimo “poletio” u neobičnoj spravi

Novi hit “Putujemo i kad stojimo” hrvatskog muzičara dobio spot

3181 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Nakon uspjeha hita “Mali krug, velikih ljudi” Massimo je objavio još jednu veliku pjesmu koja je odmah po izlasku zasjela na prvo mjesto svih top lista. “Putujemo i kad stojimo” svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter širom regiona, a sada je dobila i svoje vizuelno izdanje. Za novi video spot zaslužan je reditelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić.

Massimo je ‘poletio’ u neobičnoj spravi dok pjeva sada već legendarne stihove “I na kraju nam je dobro kući, tu provalili smo šifru sreće, kad se svijet na ovaj asfalt sruši, na naša vrata neće...”

“Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspio da joj da i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša Šerić, Ivan Dečak i Nenad Borgudan napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im”, rekao je Massimo kojeg nakon promocije nove hit pjesme očekuje i velika turneja.

Pjesma je posveta zemljotresom pogođenom Zagrebu, iako će se u stihovima prepoznati svi koji su utjehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i svojim najmilijima. 

Preporučujemo za Vas