osvojili publiku na supertalentu i pokazali da rock ‘n’ roll i dalje živi

Minimalistički spot koji asocira na početak

Hrvatski rokeri Cota G4 ekranizovali numeru “Kad mi svi šankeri zatvore vrata”

4100 pregleda 0 komentar(a)
Cota G4, Foto: Dallas Records promo
Cota G4, Foto: Dallas Records promo

Uprkos pandemijskoj godini, momci iz hrvatskog rock banda Cota G4 nisu mirovali, objavili su novi video za numeru “Kad mi svi šankeri zatvore vrata” koji je ujedno i posljednji singl sa njihovog albuma. Izlazak ovog live session acoustic spota je samim time i najava snimanja novog albuma koji bi trebao da izađe iduće godine.

Cota G4 osvojila je publiku takmičenjem na Supertalentu gdje su pokazali da rock ‘n’ roll i dalje živi, njihov video sa Supertalenta ima gotovo 400.000 pregleda. Nakon što je krenulo sa svirkama na sve strane i pošto ih je publika tek zavoljela, vrijeme pandemije je učinilo svoje. Kako bi pomalo buntovnički odgovorili na cijeli lockdown, odlučili su da snime zanimljiv spot kojim su poslali poruku da je pravi muzički početak zapravo bio minimalizam.

Frontmen benda Marko Osmanović osvrnuo se na novi video benda i objasnio: “Htjeli smo spot koji je minimalistički i gdje do izražaja dolazi naše sviranje, to je naš ultimativni odgovor na današnje stanje muzičke scene i na pandemiju koja nas je snašla”, poručio je Osmanović kojeg publiak zna i kao nekadašnjeg lid vokala grupe Divlje jagode.

Za ovaj sjajni spot zaslužan je producent Rejhan Regi Okanović u čijem su studiju kadrovi za isti i snimljeni. Cota G4 je ovim spotom htjela da predstavi i pojačanje, talentovanog bubnjara Marija Lepoglavcu koji će učestvovati i na snimanju novog albuma ovih rokera.

Preporučujemo za Vas