Disko osamdesetih mi je najveća inspiracija dok pišem

Nevena ne krije da je numeru “Ne čuješ me” pisala nekoliko mjeseci, i dodaje da zajedno s produkcijom Skymusic Entertainment uporedo radi i na novim pjesmama.

2266 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sasa Nikolic
Foto: Sasa Nikolic

Kada je prije mjesec dana objavila baladu “Ljubi”, Nevena Božović Ivanović najavila je skori izlazak nove pjesme. U pitanju je ljetnji hit “Ne čuješ me” koji je za vikend izašao iz Skymusic Entertainment kuhinje, a muzika i spot inspirisani su osamdesetim godinama prošlog vijeka. Muziku je komponovala Nevena, tekst je napisao Vladimir Danilović, a aranžman potpisuje Darko Dimitrov.

“U posljednje vrijeme mi je disko osamdesetih najveća inspiracija dok pišem”, ispričala je Nevena.

“Sve mi se sviđa u vezi s osamdesetima, to je jedno od najbogatijih razdoblja kad je muzika u pitanju. Tada su se izdvojili izvođači koji su najveće ikone popa. Disko osamdesetih mi se i vizuelno sviđa, dopada mi se kako su žene tada izgledale, a u posljednje vrijeme i svjetski izvođači prave čitave albume u stilu osamdesetih”, dodala je ona.

Nevena ne krije da je numeru “Ne čuješ me” pisala nekoliko mjeseci, i dodaje da zajedno s produkcijom Skymusic Entertainment uporedo radi i na novim pjesmama.

“Sve te pjesme će uskoro postati jedna cjelina, koja će, nadam se do kraja ove godine ili početkom sljedeće, prerasti u album”, zaključuje Nevena.

Nevena, od kako se pojavila na sceni ima jedinstven stil.

“Snimam ono što mi se dopada i što smatram negdje svojim muzičkim pravcem. Volim da se igram kada je zvuk u pitanju, kao i produkcija. Smatram da svaka pjesma treba da bude drugačija i radujem se saradnji sa Sky Musicom, kao i novitetima koje ćemo zajedno predstaviti”, kazala je Nevena u ranijem intervjuu za “Vijesti”.

Tada je otkrila da je period korone iskoristila za rad u studiju, pa i ne čudi što je kompozicija “Ne čuješ me” objavljena brzo nakon što je pušten u etar singl “Ljubi”.

“Sve vrijeme sam predstavljala nešto novo, bez obzira na to što nema koncerata. Konačno sam imala vremena da se posvetim autorskoj muzici i, u tom pogledu, značila mi je ova pauza”, rekla je tada Božović.

Bonus video: