Snimili video za “Gustu masu”

Bend Terminator publiku i kritiku upoznao sa autentičnim rok zvukom

1508 pregleda 0 komentar(a)
Terminator, Foto: Ivo Dunat (promo, Sipa Music)
Terminator, Foto: Ivo Dunat (promo, Sipa Music)

Zagrebački rok bend Terminator predstavio je četvrti singl “Gusta masa” sa aktuelnog debi albuma “Ovo nije raj”.

Prethodim spotovima za numere “Prokleti Zec”, “Rubikon Dama” i “Ovo nije raj” Terminator je publiku i kritiku upoznao sa svojim autentičnim rok zvukom.

“Ovoga puta smo se odlučili na malo ambiciozniji pristup koji uključuje konkretnije rekvizite i glumu. Baš se lijepo sve posložilo s obzirom na to da je jedan od naših najvećih fanova Tomislav Beštak, miran čovjek robustne građe i dobronamjerne prirode, osoba koja ujedno ima iskustva i u glumi. Bez imalo razmišljanja smo ga unajmili. O honoraru ćemo pričati tek za 20 godina kada ga u potpunosti isplatimo. O samoj radnji spota reći ćemo sljedeće: ne da nam se prepričavati, pogledajte spot pa ćete se složiti s nama da je stvarno glupo sada prepričavati i mistificirati radnju spota. Nama je super i baš smo zadovoljni kako je ispalo. Spot je nastao na tajnoj lokaciji, jer se ne možemo trenutno sjetiti adrese. Reditelj je Dinko Pasini, a za sjajnu rasvjetu zaslužan je Ivo Dunat”, izjavila je o novom video singlu ekipa Terminatora.

Potpisnica teksta je pjevačica Katarina Vukadin Kaća, autori muzike i aranžmana su Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini, a za snimanje, produkciju i dodatni aranžman zaslužan je Silvio Pasarić (SIPA Music).

Bonus video: