Sljedeće godine album i dokumentarac

Fanove može da raduje i to što Danijel Tipura uveliko radi na dokumentarcu o Tram 11, dok će koncert izaći na DVD-ju
0 komentar(a)
Tram 11, Foto: Tportal.hr
Tram 11, Foto: Tportal.hr
Ažurirano: 18.11.2017. 15:58h

Nakon 14 godina pauze kultni hrvatski rep sastav Tram 11 imao je nedavno trijumfalni koncert u Domu sportova u Zagrebu. I kao da počinju da se ostvaruju snovi njihovih fanova koji su do samo prije koju godinu djelovali nerealno, jer su reperi najavili još koncerata i novi album.

"Tek mi se sad sleglo, trebalo mi je par dana da dođem sebi. Mislim da nismo mogli bolje ni da poželimo. Mi smo prezadovoljni, ali koliko je dobro bilo dovoljno govori podatak da nijedan incident nije bio na devet hiljada ljudi", vidno je bio raspoložen za razgovor General Woo, koji uz Targeta čini ovaj duo.

Sve ukazuje na to da je u pitanju koncert koji će se dugo prepričavati. Po društvenim mrežama već kruže snimci vatrogasaca i obezbjeđenja koje pleše, kao i poruka hrvatskog političara Ivana Pernara da je želio da dođe na koncert, ali da nije mogao da nabavi ulaznicu.

"Ima nekoliko stranica Tram 11 koje nisu službene, već ih naši fanovi vode. Pa su oni to izbacili, sprdali se. Smiješno mi je bilo što je rekao da bi išao da ima kartu. Ostavićemo mu za sljedeći koncert", kroz smijeh priča Woo.

Tram 11 je najavio novi album, ali sagovornik "Vijesti" kaže da će se prvo posvetiti nastupima, a nakon koncerta u Domu sportova poziva ne fali.

"Sad su počeli da nas bukiraju za festivale, tako da ćemo sljedeće godine da odradimo te veće stvari. Nadam se da ćemo se vidjeti i u Crnoj Gori, a ako ništa drugo onda bar na Exitu", poručuje reper.

I pored toga što očekuju dosta koncerata u narednom periodu, Woo kaže u međuvremenu neće stati sa radom na novom albumu.

"Planiramo do marta iduće godine da imamo već snimljeno dosta materijala, pa mislim da će biti neki singl već izbačen", najavljuje on.

Bonus video: