Montenegro Beer Fest od 14. do 16. avgusta na Cetinju

Na festival će moći da uđu samo oni koji imaju dokaz da su potpuno vakcinisani protiv koronavirusa, imaju negativan PCR ili negativan rezultat brzog antigenskog testa ne stariji od 48 časova od časa ulaska na festival ili imaju pozitivan rezultat serološkog testa

8021 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Prijestonica Cetinje
Foto: Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje od 14. do 16. avgusta biće domaćin drugog Montenegro Beer Festa na kojem će nastupati crnogorski i regionalni pop i rok izvođači.

Organizatori festivala su MNEvent i Beogradska kulturna mreža, a generalni pokrovitelj Prijestonica Cetinje.

"Raduje me što smo u prilici ponovo da organizujemo ovu prestižnu manifestaciju koja će turističku ponudu Cetinja učiniti izuzetno atraktivnom. Želimo da Cetinje bude nezaobilazno na crnogorskoj turističkoj mapi i uvjeren sam da će ovaj festival doprinijeti tom cilju", kazao je gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan.

On je dodao da će se strogo voditi računa o epidemiološkim mjerama, te da će na festival moći da uđu samo oni koji imaju dokaz da su potpuno vakcinisani protiv koronavirusa, imaju negativan PCR ili negativan rezultat brzog antigenskog testa ne stariji od 48 časova od časa ulaska na festival ili imaju pozitivan rezultat serološkog testa – antitijela klase IgG.

Bonus video: