KIC Pop hor večeras u Sutomoru

Na renoviranom šetalištu publiku će počastiti hitovima poput “Ljuljaj me nežno”, “Devojko mala”, “Negativ”, “Zlatni dan”, “Bela ciao”, “Odiseja”....

3048 pregleda 438 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nakon julskih koncerata u Risnu, Danilovgradu i Kolašinu, popularni KIC POP hor prihvatio je poziv MZ Spič Sutomore, uz podršku Turističke organizacije Bara, pa će večeras nastupiti na početku šetališta - Obala Iva Novakovića u Sutomoru od 21 h. Biće to ujedno i prvi događaj, na tom dijelu, nedavno renoviranog šetališta.

Dirigentica hora prof. Petra Ivanović najavljuje da je hor pripremio bogat mješoviti repertoar, namijenjen ljetnjem ambijentu i brojnim gostima Sutomora, pa će KIC pop hor uz domaće evergrin hitove i dio antifašističkog repetoara, publiku počastiti numerama: “Ljuljaj me nežno”, “Devojko mala”, “Negativ”, “Mi menjamo dan za noć”, Zlatni dan”, “Bela ciao”, “Odiseja” i druge. Specijalna gošća koncerta biće sopran Aleksandra Vojvodić Jovović.

Osnivač hora i njegova menadžerka Snežana Burzan Vuksanović podsjeća da ovaj popularni hor postoji već skoro četiri i po godine, da ga čini 40-ak pjevača amatera, različitih profesija i generacija, a da su ljubav i čista emocija, to počemu je hor prepoznat u Crnoj Gori i regionu. Ona dodaje da joj je žao što hor nije mogao odgovoriti svim pozivima za gostovanjima ovog ljeta, upravo zbog godišnjih odmora članova.

Nakon godinu i po pauze zbog korone, popularni KIC Pop hor početkom juna je počeo sa probama, a odmah su stigli i pozivi za nastupe. Uz moto “Pjevajmo i volimo se” KIC Pop hor će zaokružiti jedan, uprkos koronavirusu uspješni period, te će nakon tri veličanstvena julska koncerta, nakon četvrtog u Sutomoru večeras od 21 sat, otići na zasluženi odmor do septembra.