Organizatori Lake festa pozvali na vakcinaciju

„Smatrali smo da je krajnje vrijeme da i mi damo svoj doprinos vezano za vakcinaciju, da budemo društveno odgovorni, jer smatramo da je samo vakcinisanje jedina borba protiv ove pandemije", kazao je Čolaković

8175 pregleda 10 komentar(a)
Vakcinisali, Foto: Svetlana Mandić
Vakcinisali, Foto: Svetlana Mandić

Organizatori Lake festa, kao i osoblje koje će raditi na festivalu, ali i ugostiteljski radnici i vlasnici lokala „Haus pub“ i „Mačaka“ primili su vakcine protiv Covid-19 i pozvali građane da se i oni vakcinišu kako bi se što prije vratili normalnom načinu života.

„Smatrali smo da je krajnje vrijeme da i mi damo svoj doprinos vezano za vakcinaciju, da budemo društveno odgovorni, jer smatramo da je samo vakcinisanje jedina borba protiv ove pandemije, a kako bismo živjeli svi bolje kao što smo živjeli do prije godinu dana“, kazao je jedan od organizatora festivala, Darko Čolaković.

Lake fest će biti održan od 5. do 7.avgusta, nastupiće 15 bendova iz zemlje i regiona, a jedan od uslova da bi se prisustvovalo festivalu Čolaković je vakcinacija.

„Posjetioci će moći da uđu i sa negativnim PCR testom, te potvrdom da je prebolovao Covid u poslednjih 180 dana. Ispred festivalskog dijela, u saradnji sa Domom zdravlja, radićemo brze antigenske testove, a za prisustvo će biti dovoljan negativan nalaz”, kazao je Čolaković.

Slogan ovogodišnjeg izdanja Lake festa glasi „Ponovo zajedno sa muzikom“, a nastupiće: Rudolf, Mortal kombat, Hladno pivo, Psihomodo pop, Parampaščad, Zoster, Goblini, Sunshine, Six pack, Štrajk mozga, Dejan Petrović i Big bend, Bjesovi, Ritam nereda i Iskaz.

Sve tri večeri prvi izvođači će nastupiti u 20 časova, a posljednji u 1.15 časova nakon ponoći. Cijena karte ostaje nepromijenjena i iznosi deset eura za jedno veče i 25 eura za tri večeri. I sponzori su tradicionalni Elektroprivreda, Pivara “Trebjesa” i Opština Nikšić.

Bonus video: