Rudolf otvorio jubilarni Lake fest

Prve festivalske večeri, pored sastava iz Kolašina, nastupaju Mortal Kombat, Hladno pivo, Psihomodo pop i Nikola Vranjković

11086 pregleda 181 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Jubilarni deseti Lake fest kraj Krupačkog jezera otvorila je kolašinska grupa Rudolf, koja je između ostalog izvela i pjesmu koju su, kako rekoše, jutros objavili.

Nakon njih je nastupio Mortal Kombat.

Prve festivalske večeri nastupiće i Hladno pivo, Psihomodo pop, dok će program prvog dana zatvoriti Nikola Vranjković.

Posjetioci koji nemaju potvrdu o vakcinaciji protiv Kovida-19 i potreban PCR nalaz, na ulaznom pultu rade brzi antigenski test.

Lake fest 2021
foto: Luka Zeković

Kako su medicinski radnici kazali, za sada su svi testirani imali negativan nalaz i niko se nije bunio što prije ulaska na festivalski prostor mora da se testira. Pozitivno je, kako rekoše oni koji su se već testirali, samo raspoloženje.

U kamp naselju, koje je uvijek bilo razlog više zbog čega su na najpoznatiji rok festival u Crnoj Gori dolazili posjetioci iz regiona, ali i šire, uobičajena atmosfera. Ni riječi o koroni. Kako rekoše, na Krupcu nema mjesta za koronu, samo za dobru muziku, energiju i druženje. I taj osjećaj da se život konačno "unormalio", kako reče jedan kamper.

Razlog što je kampera manje nego prethodnih godina je, prema mišljenju organizatora, vjerovatno neizvjesnost održavanja zbog koronavirusa

Tokom tri večeri nastupiće 15 grupa i kantautora, prijatelja festivala koji su obilježili prethodnih devet godina. Jubilarno izdanje Lake festa se održava pod sloganom "Ponovo zajedno sa muzikom"

Bonus video: