Roger Sanchez dolazi u Tapasake Club

U svojoj monumentalnoj, višedecenijskoj karijeri, ovaj veteran house muzike je uspio da održi suštinu svog zvuka, a da u isto vrijeme ostane aktuelan kroz eksperimentisanje sa novim, fluidnim izrazima

14302 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

U četvrtak, 12 avgusta, jedno od najistaknutijih imena house muzike na svjetskoj sceni, dobitnik Grammy nagrade Roger Sanchez, nastupiće u Tapasake Club-u One&Only Portonovi rizorta.

U svojoj monumentalnoj, višedecenijskoj karijeri, ovaj veteran house muzike je uspio da održi suštinu svog zvuka, a da u isto vrijeme ostane aktuelan kroz eksperimentisanje sa novim, fluidnim izrazima.

Kroz više od dvije decenije istaknutih angažmana na Ibizi, brojne nastupe na festivalskim pozornicama širom svijeta, te osvajanje Grammy-ja za najbolji remix 2003. godine, Roger pokazuje da je umjetnik koji se uvijek kreće naprijed – redefinišući house muziku.

Okružen jadranskim vodama i upečatljivom panoramom Bokototorskog zaliva, Tapasake Club je uzbudljivi centar dešavanja u One&Only Portonovi rizortu.

Tapasake Club
foto: One&Only Portonovi

Ovaj ljetnji klub nudi bazen od 40 metara uokviren luksuznim kabanama, ukrašen slikovitom ljuljaškom iznad vode i akva barom za goste koji žele da uživaju u autentičnim koktelima dok se rahlađuju u bazenu.

Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Uz opuštenu i sofisticiranu atmosferu, tokom dana i noći, Tapasake Club je otvoren za goste rizorta i za vanjske goste, i kombinuje vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat sa šik okruženjem inspirisanim Jadranskom rivijerom – pozicionirajući se na mapi najeksluzivnijih evropskih destinacija za provod.

Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte Tapasake Club putem e-maila tapasake@oneandonlyportonovi.com ili telefonom na +38231691012.