Večeras nastupa Marko Louis

Posljednjih godina Marko Louis se kvalitetom i drugačijim zvukom izdvojio na regionalnoj sceni. Dokaz da je u tome uspio je njegov originalan spoj soula, r’n’b, popa i nekih elemenata balkanske i orijentalne kulture

3125 pregleda 3 komentar(a)
Marko Louis, Foto: Danilo Novović
Marko Louis, Foto: Danilo Novović

Poznati srpski muzičar Marko Louis nastupiće večeras od 21 sat u atrijumu The Capital Plaze.

Louis, koji je osim velikog talenta za muziku od oca Ljubiše Stojanovića Louisa naslijedio i nadimak, voli da kaže da svojom muzikom briše granice, i geografske i one u glavi. On je veoma talentovan muzičar, koji je nakon brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru prije nekoliko godina. Dobro je poznat po svojim energičnim i nezaboravnim živim nastupima. Ta živa energija utkana je u muziku svih njegovih albuma: “Beskraj”, “Uživo Dob 2017”, “Euridika”, “Shine on me”, te prošlogodišnji “Sloboda”. Sarađivao je sa neobičnim muzičarima iz cijelog svijeta, pjevao na izmišljenim jezicima, spajao nespojive žanrove, a ostao vjeran emociji koju je dobio svojim prezimenom.

Posljednjih godina Marko Louis se kvalitetom i drugačijim zvukom izdvojio na regionalnoj sceni. Dokaz da je u tome uspio je njegov originalan spoj soula, r’n’b, popa i nekih elemenata balkanske i orijentalne kulture.

Bonus video: