Dali priliku domaćim izvođačima

Sea Dance kompletirao listu izvođača za ovogodišnje izdanje

Na otvaranju alternativni spuški rok sastav “Parampaščad”, čak 23 DJ-a iz Crne Gore nastupiće tokom četiri dana u Buljarici

4431 pregleda 104 reakcija 7 komentar(a)
Parampaščad, Foto: NEbojša Medo Perković
Parampaščad, Foto: NEbojša Medo Perković

Festival Sea Dance od starta daje podršku lokalnim izvođačima, a na ovogodišnjoj manifestaciji napravili su posebno binu za muzičare iz Crne Gore.

Tako će čak 23 DJ-a iz Crne Gore nastupiti tokom četiri dana u Buljarici na Play Radio Stage powered by Guarana.

Nastupe na ovoj bini imaće Baćko, Bodzie, Buba b2b Lerr, Divolly & Markward, GileRz, Just Ćoske, Kingja, John-K, Lazar (radio Zunzar), Luka Tarle, Marko Milanović, Millok, Mirko & Meex, Mr Lekka, Nessuno, Nigel, Oak Brothers, Prodžekt Sataraš, Rudhaman, Shar, Stanco b2b CHBX, Toxido, Vandal Steve, Vlado Milanović.

Na Silent Disco bini koja nikada ne izlazi iz mode, muziku će puštati DJ Dirty, DJ Milan Kovačević, DJ Babylon fish i DJ One for All.

Na otvaranju Sea Dance festivala, u četvrtak 26. avgusta, pored već najavljenih izvođača: Meduza, Satori, Bajaga i instruktori, Rudhaman, Rayo, priliku da predstave numere s nedavno objavljenog prvijenca “Na putu ka suncu” imaće i alternativni spuški rok sastav “Parampaščad”.

Drugog dana festivala stižu Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T, Muha i lokalci Raven TK u b2b setu s Proximusom, kao i Radio Katakomba, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us, Fox & Surreal, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S. i O.G. feat distorsion. Posljednjeg festivalskog dana, u nedelju 29. avgusta, posjetioci će imati priliku da čuju Borisa Brejchu, Ann Clue, Sajsi MC, Who See, z++ i 84Bit.

Na festival će moći da uđu posjetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde: dokaz da je osoba u cjelosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana, ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.