Lena Kovačević pjeva na Luštici

Lena je među rijetkim muzičarima sa ovih prostora čije su se pjesme našle na plej listama evropskih radio-stanica, a pojedine numere se emituju i u SAD i Saudijskoj Arabiji

5447 pregleda 3 komentar(a)
Lena Kovačević, Foto: Luštica Bay/Rea Vasić
Lena Kovačević, Foto: Luštica Bay/Rea Vasić

Zvijezda domaće pop i džez muzike, pjevačica, kompozitor i tekstopisac, Lena Kovačević, nastupa u petak 3. septembra u Luštici Bay kompleksu. Koncert se održava na malom lukobranu, u 20 časova. Publiku očekuje izuzetan muzički događaj i pravi doživljaj za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka, jer neodoljive melodije Leninog stila lako ostaju u sjećanju, kao osobiti miks pop i džez muzike

Lena je među rijetkim muzičarima sa ovih prostora čije su se pjesme našle na plej listama evropskih radio-stanica, a pojedine numere se emituju i u SAD i Saudijskoj Arabiji. Do sada je objavila tri albuma za domaće tržište.

”Veoma se radujem prilici da publici uskoro predstavim moj izbor najljepših pjesama u kojima ćemo zajedno uživati na koncertu 3. septembra”, kaže Lena Kovačević.

U subotu uveče, 4. septembra, dan poslije najavljenog koncerta Lene Kovačević, završava se i Luštica Bay Spektakl svjetlosti.

Bonus video: