festival ove godine na novoj lokaciji

City Groove od 30. avgusta do 1. septembra, Schiller glavna zvijezda

Ulaznice se prodaju za prvo i drugo veče, dok je za posljednji festivalski dan ulaz besplatan

5429 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ovogodišnje izdanje muzičkog festivala City Groove održaće se od 30. avgusta do 1. septembra u Podgorici.

Iz organizacije su saopštili da će se festival, nakon godinu dana pauze, održati na novoj lokaciji u glavnom gradu, te da će ga obilježiti brojne domaće, regionalne, ali i svjetske zvijedze.

Početak festivala planiran je za ponedjeljak 30. avgust, kada će na otvorenim terenima Bemax arene nastupiti crnogorski DJ-evi i producenti Novak i Mr. Lekka, dok je glavna atrakcija festivala nastup njemačkog muzičara, kompozitora i producenta Schillera, koji će, kako ističu organizatori, u Podgorici prirediti pravi audio-vizuelni spektakl.

Drugi dan festivala, utorak 31. avgust rezervisan je za ljubitelje pop-rok zvuka, pa će se publici predstaviti mladi cetinjski bend „Prizma“ koji je nedavno na takmičenju gimnazijskih rok bendova „DanilovGradation“ osvojio drugo mjesto, zatim ansambl „Toć“, dok je glavna zvijezda druge večeri hrvatski muzičar Toni Cetinski.

Posljednji festivalski dan binu će preuzeti DJ-evi, veče otvara DJ Shar, a nakon njega ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da uživaju u nastupima KPD i Normana Doraya.

"Poslije duže vremena i nakon profesionalnih i ličnih gubitaka, pokušavamo svi zajedno da se vratimo životu u punom kapacitetu. Mi smo uradili maksimum. Vrijedno smo radili, obezbijedili vrhunski šou, a i svi se vakcinisali. Naše fanove i sve građane pozivamo da urade isto i da se zajedno veselimo i lijepo provodimo“, naglasio je direktor festivala City Groove Dragan Bulajić.

Cijena ulaznice ostala je ista kao i prethodnih godina, pa je jednodnevna 10 eura. Ulaznice se prodaju za prvo i drugo veče, dok je za posljednji festivalski dan ulaz besplatan. Prodaja ulaznica počeće sljedeće sedmice, a moći će da se nađu u Minhen pabovima u Podgorici.

Festival City Groove održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, pa će za ulazak na terene Bemax arene biti potrebna potvrda o jednom od četiri uslova: vakcinaciji (prvom dozom ili u cjelosti), negativnom PCR testu ne starijem od 72 sata; dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa, ili negativan brzi antigeski test ne stariji od 48 sati.