Dočarao realnu ljubavnu priču

Singlovi nagovještavaju da će budući album biti višeslojna, raznovrsna i punokrvna pop pjesmarica

8364 pregleda 342 reakcija 0 komentar(a)
Foto: YouTube/Printscreen
Foto: YouTube/Printscreen

Nekadašnji frontmen benda Kristali Dejan Gvozden objavio je video za retro disko pop numeru, “Svedok jutra”. Prava ljetnja kompozicija dobila je svoju romantičnu vizuelnu pratnju, snimljenu u bajkovitim predjelima Stare planine.

Odabrane lokacije spota, garni hotel “Mali predah” i prelijepi pejzaži Stare planine, vjerno dočaravaju realnu ljubavnu priču. Pored Gvozdena, u spotu se pojavljuje i njegova supruga, modna dizajnerka Vladana Veljković.

Za režiju, snimanje i montažu bio je zadužen Dragan Ristić, za stajling Vladana Veljković, a aranžman i pjesmu uradio je Dejan Gvozden u saradnji sa muzičarem Vladislavom Dopuđom.

”Divna atmosfera je vladala na setu, zaista smo zadovoljni i zahvalni svima koji su učestvovali i podržali našu kreativnost. Prve reakcije su odlične, drago nam je da se spot dopada publici”, izjavio je Gvozden.

Singlovi “Svedok jutra” i “U tvojim očima” nagovještavaju da će budući album Dejana Gvozdena biti višeslojna, raznovrsna i punokrvna pop pjesmarica. Gvozdenov solo album će izaći na jesen u izdanju “Menarta”.

Bonus video: