Li Rajan priznao da nema ni prebijene pare

Pjevač slavnog boj benda Blue požalio se na sudu da ga je korona uništila

4333 pregleda 6 komentar(a)
Li Rajan, Foto: https://www.dailyadvent.com/
Li Rajan, Foto: https://www.dailyadvent.com/

Britanski pjevač Li Rajan otkrio je nedavno na sudu kako nema ni prebijene pare pošto su ga novčano kaznili zbog saobraćajne nezgode koju je izazvao.

Pjevač slavnog boj benda Blue ostao je i bez vozačke dozvole na 12 mjeseci, a trebalo bi da plati kaznu od oko 1.500 funti. Međutim, on se požalio da nema ništa na računu jer je svu ušteđevinu potrošio tokom pandemije koronavirusa.

”Ne radim i ne mogu da održavam koncerte, pa nemam novca. Sve je stalo zbog pandemije”, rekao je na sudu.

Podsjetimo, Li je zajedno s Dankanom Džejmsom, Entonijem Kostom i Sajmonom Vebeom oformio bend Blue, a zajedno su nastupali od 2000. do 2005. godine. Sva tri njihova studijska albuma završila su u vrhovima top lista u Velikoj Britaniji, ali i širom svijeta.

Iako su se razišli kako bi pravili samostalne karijere, ponovo su se okupili 2009. godine kako bi radili na novoj zajedničkoj muzici. Li je među njima uvijek bio najprepoznatljiviji, a pojavio se čak i u nekoliko rijaliti programa.

Još 2018. godine Li je na računu imao oko osam miliona dolara, ali pandemija mu je uništila sve prihode. Iz Velike Britanije se preselio u Španiju, a prema nekim navodima, na svom računu danas ima oko 1.000 dolara.

Prije četiri godine svi članovi benda su objasnili kako su otišli u bankrot. Ispričali su da nisu novac potrošili na žurke, već su ulagali u posao. Imali su probleme s bivšim menadžmentom s kojim su bili i na sudu, a nakon nekoliko ročišta, likvidirali su firmu koju su imali.

Kako je Li objasnio, porez ih je dotukao, a svi su službeno potpisali bankrot, te posljednjih nekoliko godina pokušavaju da se snađu finansijski, ali im ne ide onako kako su planirali.

Bonus video: