Šta je bitno da znate za ovogodišnji festival City Groove

Ulaznice po cijeni od 10 eura za veče možete kupiti u svim Minhen pabovima u Pg, a na dan koncerta i na biletarnici Bemax arene

2337 pregleda 0 komentar(a)
Festival City Groove, Foto: City Groove
Festival City Groove, Foto: City Groove

Festival se održava na otvorenim sportskim terenima Bemax arene od ponedjeljka 30.08. do srijede 01.09.2021.

Ovogodišnje izdanje će obilježiti koncert velike svjetske zvijezde - Schillera već prve noći festivala. Ovaj poznati umjetnik prvi put dolazi u Crnu Goru i sa velikom radošću pozivamo sve da ne propuste ovaj šou. Ostatak noći će ispuniti nastupi domaćih umjetnika Novaka i Mr. Lekke.

U utorak 31.08. ćemo ugostiti regionalnu zvijezdu Tonija Cetinskog, a prije njega publika će imati priliku da čuje bendove “Prizma” i “Toć”.

Treća noć je sa besplatnim ulazom, zahvaljujući pomoći Glavnog grada i nastupiće renomirani umjetnici DJ Šhar iz Crne Gore, zatim španski producent KPD i francuski Norman Doray.

Ulaznice po cijeni od 10 eura za veče možete kupiti u svim Minhen pabovima u Pg, a na dan koncerta i na biletarnici Bemax arene.

Za ulazak na festival, poštujući propisane epidemiološke mjere, možete ući uz propisana četiri uslova- dokument da ste prebolovali Kovid-19 i da je od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa prošlo najmanje 15, a najviše 180 dana, dokument koji dokazuje da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19, negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72 sata ili negativan antigenski brzi test-BAT ne stariji od 48 sati.

Ukoliko nemate neki od propisanih dokumenata, organizatori su obezbijedili brze testove koji će se raditi u prostorijama u kojima je bio punkt za vakcinisanje u sklopu kompleksa Bemax arene. Cijena brzog testa je pet eura.

Do otvorenih terena najlakše možete doći sa strane hotela Podgorica ili iza same Arene. Kapije festivala će se otvarati od 20 sati.