Toni Cetinski nastupao u okviru festivala City Groove

Šesti City Grove festival se večeras zatvara, a na terenima Bemax arene od 21 sat posjetioce očekuje žurka na kojoj će nastupati DJ Shar, KPD i Norman Doray

4356 pregleda 2 komentar(a)
Cetinski na nastupu, Foto: Mediatag
Cetinski na nastupu, Foto: Mediatag

Hrvatska pop zvijezda Toni Cetinski sinoć je na otvorenim terenima Bemax arene nastupao u okviru festivala City Groove.

Među pjesmama koje je pjevao su i “Onaj ko te ljubi sretan je”, “Sve je s tobom napokon na mjestu”, “Ako to se zove ljubav”, “23. prosinac”, a publika ga je nakon koncerta zvala da ponovo izvede određene pjesme.

Cetinski je nekoliko puta silazio u publiku, jer su se, kako ističu iz organizacije festivala, epidemiološke mjere poštovale.

“Svi želimo da se jednog dana vrati sve u normalu, da bude bolje, bez ikakvih mjera”, istakao je Toni.

Publika je imala priliku da čuje i bend Prizma sa Cetinja, gimnazijalce koji su bili trećeplasirani na takmičenju “DanilovGradation” otvorili su drugo veče City Groove festivala i predstavili su i prvu autorsku kompoziciju “Mislim na nas”.

“Super je što smo dobili priliku da nastupimo i da pokažemo ljudima šta mi radimo. Makar dobili i pet minuta, a ne više od pola sata, nama bi bilo dobro”, ispričao je Danilo Radunović, frontmen benda Prizma.

Iako neki od članova od ove školske godine više nijesu gimnazijalci, on se nada da će Prizma nastaviti sa radom. Uskoro, kako kaže, ulaze u studio i snimaju svoj prvi singl.

Nakon Prizme, nastupio je ansambl Toć.

Kako kažu, srećni su što će napokon u karijeri imati priliku da nastupe i kao predgrupa Toniju Cetinskom, a repertoar su napravili tako da bude odličan uvod za koncert glavne zvijezde.

Toni Cetinski koncert
foto: Mediatag

“Ponosni smo što smo dobili priliku da nastupimo i što smo dio jedne velike žurke. Najteže je sastaviti repertoar koji slušalačko uvo naših naroda prihvata, a da ne budemo izlizani. Što se tiče energije, to nam najlakše pada jer volimo svoj posao”, kazao je frontmen ansambla Bojan Stojanovski.

Iako za sada imaju dvije autorske kompozicije, publika je čula “Pravac Kotor”, a period izolacije su iskoristili da se posvete autorskom radu, pa Stojanovski obećava da će u narednom periodu biti još autorskih pjesama.

Šesti City Grove festival se večeras zatvara, a na terenima Bemax arene od 21 sat posjetioce očekuje žurka na kojoj će nastupati DJ Shar, KPD i Norman Doray.

"Zahvaljujući podršci Glavnog grada ulaz posljednje večeri festivala je slobodan. Za ulazak na festival, poštujući propisane epidemiološke mjere, svi koji dođu kod sebe moraju imati jedan od četiri dokumenta - da su prebolovali Kovid-19 i da je od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa prošlo najmanje 15, a najviše 180 dana, dokument koji dokazuje da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19, negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72 sata ili negativan antigenski brzi test-BAT ne stariji od 48 sati", navodi se u saopštenju organizacije festivala.

Za one koji nemaju neki od propisanih dokumenata, organizatori su obezbijedili brze testove koji će se raditi u prostorijama u kojima je bio punkt za vakcinisanje u sklopu kompleksa Bemax arene, a cijena brzog testa je pet eura.

Bonus video: