DJ Shaar, KPD i Norman Dorai za kraj City Groove festivala

Otvoreni tereni Bemax arene, koji su bili lokacija ovogodišnjeg festivala, bili su popunjeni publikom koja je uživala u sjajnoj atmosferi, kako tokom završne večeri, tako i predhodnih noći City Groove festivala

4256 pregleda 1 komentar(a)
DJ-evi Shaar i KDP su otvorili treće veče festivala, Foto: Mediatag/Nebojša Perković
DJ-evi Shaar i KDP su otvorili treće veče festivala, Foto: Mediatag/Nebojša Perković

City Groove Festa je za kraj ovogodišnjeg festivala organizovao veliku žurku na otvorenom za koju su bili zaduženi DJ Shaar, KPD iz Španije i Norman Dorai iz Francuske.

Otvoreni tereni Bemax arene, koji su bili lokacija ovogodišnjeg festivala, bili su popunjeni publikom koja je uživala u sjajnoj atmosferi, kako tokom završne večeri, tako i predhodnih noći City Groove festivala.

”Nakon godinu i po pauze opet radimo. Ovo je prva velika žurka poslije kovida i oduševljeni smo kako je sve to prošlo. Imali smo svjetskog izvođača, imali smo Schilera koji je oduševljen Podgoricom i Crnom Gorom, kao i organizaciom. Od njega i njegovog tima dobili smo najveće ocjene. Mislim da možemo da idemo dalje jači nego što smo bili ranije”, kazao je direktor festival Dragan Bulajić.

Treće, ujedno i završno veče festivala je otvorio DJ Shaar predstavljajući publici afro i haus zvukove.

”City Groove festival šestu godinu već poklanja koncerte podgoričkoj pulici, jako dobar zvuk i vizuelni šou. Tehnički je besprekoran, tako da m je velika čast da odradim uvod za dvije svjetske zvijezde kao što su KDP i Norman Dorai. U mom setu se mogao čuti haus sa primjesama afro ritma, što je publika jako lijepo prihvatila”, ispričao je svoje utiske sa festival DJ Shaar.

U nastavku večeri nastupio je DJ KPD koji je, kako je kazao, prvi put u Crnoj Gori i veoma je srećan što je pozvan da nastupa. On je takođe rekao da nije imao prilike da obiđe glavni grad jer je stigao uoči nastupa, ali bi volio da vidi sve što ima Podgorica. On je istakao kako je nedavno uradio pjesmu koja na Spotify ima oko 30 miliona pregleda, ali i da već radi i priprema nove projekte.

Veče je spektakularnim nastupom zatvorio Norman Doray, Francuski DJ, kome je ovo takođe bio prvi nastup u glavnom gradu Crne Gore. On je rekao, da zbog cjelokupne situacije sa koronavirusom, nema velikih očekivanja od ovog i svih narednih nastupa, osim zabave. On je takođe rekao i da je teško porediti vrijeme prije korone sa ovim trenutnim.

”Svuda je manja posjećenost nego što je to bilo prije korone. U svim klubovima i diskotekama u svijetu zbog pandemije je mnogo manje publike”, zaključio je on.

Iz organizacije festivala su naglasili da tokom sva tri dana maksimalno su se poštovale epidemiološke mjere. Bez validnih dokumenata - da su prebolovali kovid-19 i da je od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa prošlo najmanje 15, a najviše 180 dana, dokumenta koji dokazuje da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv kovida-19, negativnog PCR testa ili negativnog antigenski brzog testa ne starijeg od 48 sati - posjetioci nijesu mogli ući na festival.

Bonus video: