Ljubav se rađa iz ljubavi prema samom sebi

Srpska pjevačica Jelena Tomašević veselom pjesmom “Sve ispočetka” najavljuje novi album

2901 pregleda 1 komentar(a)
Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadeždin
Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadeždin

Srpska pop pjevačica svojoj publici za kraj ljeta i početak jeseni poklanja vedru numeru “Sve ispočetka” koja nosi snažnu poruku i dobar ritam. Ovom numerom popularna pjevačica ujedno najavljuje i novi album.

”Iako je jesen na pragu, željela sam da odstupim od tog nepisanog pravila da su samo ljetnje pjesme vesele i vedre i da svojoj publici poklonim kompoziciju koja budi pozitivnu energiju, daje snagu i entuzijazam i šalje poruku da se neke stvari koje su nas u životu opterećivale i bolele ostave iza sebe i krene napred u novi, bolji život”, ispričala je povodom nove pjesme Tomašević.

”Verujem da nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, u svemu”, dodala je ovim povodom ona.

Ona je sigurna da će na mnoge ove njena pjesma pozitivno uticati i kaže da u njoj nema ničega autobiografskog.

”Živimo u vremenu velikih promjena, poznajem mnogo ljudi koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života u svakom smislu, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života, želeći da krenu ispočetka u nove pobjede. U ovoj pjesmi nema ničega iz mog života, ali je pjevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorjele do posljednjeg momenta, a onda su riješile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobjeda i život, te da se ljubav rađa iz ljubavi prema samom sebi, da bismo mogli da je dijelimo sa drugima”, smatra pjevačica.

Ovo je, kako ističe prva od snimljenih pjesama za njen novi album. Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, dok je za aranžman bio zadužen makedonski hitmejker Darko Dimitrov.

”Radujem se što će publika uskoro da čuje nove pjesme koje su za mene pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, ali i moj saradnik iz benda Branko Koprivica, na čiju muziku sam napisala tekst, a aranžmane je uradio Mahir Sarihodžić”, zaključuje Tomašević.

Bonus video: