Crnogorski reper Sivilo nastavlja sa humanitarnim akcijama

Sivilo takođe planira da jedna od akcija bude i saradnja sa mladim, talentovanim crnogorskim reperima kojima će muzičar, obezbijediti besplatan studijski prostor i produkcijsku podršku da snime svoje pjesme

5190 pregleda 2 komentar(a)
Sivilo, Foto: Branko Starčević
Sivilo, Foto: Branko Starčević

Crnogorski reper Balša Krkeljić Sivilo nastavlja sa humanitarnim akcijama prikupljanja sredstva za štićenika JU Dječiji dom "Mladost" u Bijeloj.

"Za tu priliku, a povodom objavljivanja Sivilovog novog albuma "Siva srijeda" dizajnirano je specijalno izdanje limenke kraft piva - Profesor Hip Hopa. One će se, sve do isteka zaliha, prodavati po promotivnim cijenama, a sav prihod od prodaje biće doniran djeci u Bijeloj", navodi se u saopštenju.

"Ovo je jedna u nizu društveno-odgovornih aktivnosti u okviru Sivilove kampanje promocije albuma, kojom želi da skrene pažnju na važne teme kojima se bavi svojom muzikom i da ujedno pomogne zajednici. Kampanja je započeta doniranjem finansijske pomoći djeci bez roditeljskog staranja u saradnji sa Centrom za socijalni rad Podgorica", navodi se u saopštenju i dodaju da će naredna aktivnost biće obnova sportskog terena na Starom aerodromu.

Sivilo takođe planira da jedna od akcija bude i saradnja sa mladim, talentovanim crnogorskim reperima kojima će muzičar, obezbijediti besplatan studijski prostor i produkcijsku podršku da snime svoje pjesme.

Album "Siva srijeda", koji je povod za sva ova dešavanja, ima 26 numera koje su nastajale tokom prve polovine 2021. godine i to u interakciji sa publikom.

Osim važnih društveno-odgovornih pitanja, Balša kroz aktivnosti promocije albuma želi da pokrene i priču o drugim važnim temama kao što su depresija, suicidine misli i mentalno zdravlje, toksična muškost, politička angažovanost, zreo pogled na realnost...

Album "Siva srijeda" dostupan je na svim striming platformama.

Bonus video: