Čolić zvijezda Novogodišnje noći u Kotoru

Iz TO Kotor apelovali na sugrađane i goste, koji žele da provedu praznike u Kotoru, da se vakcinišu i da na taj način pomognu da se manifestacija održi baz posljedica po javno zdravlje

4407 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Turistička organizacja Kotora saopštila je da će poznati pjevač Zdravko Čolić nastupati u tom gradu za Novogodišnju noć.

Apelovali su na sugrađane i goste, koji žele da provedu praznike u Kotoru, da se vakcinišu i da na taj način pomognu da se manifestacija održi baz posljedica po javno zdravlje.

"Takođe, apelujemo na sve one koji će privrednim aktivnostima biti upućeni na rad tokom novogodišnjih praznika, kako poslodavce tako i zaposlene, da se vakcinišu i strogo pridržavaju svih propisanih mjera, kao i da na to upućuju korisnike svojih usluga", naveli su iz TO Kotor.

Ističu da je u predstojećem periodu posebno važno pokazati veliku odgovornost prema sebi i drugima, kako bi mogli održati planirani program.

Najavili su da su u planu i prateće manifestacije, koje se održavaju već godinama, kao što su "Od Božića do Božića" i "Dječija nova godina", tako da će biti sadržaja za sve uzraste i različita interesovanja.

Iz Turističke organizacije Kotora kazali su da će javnost blagovremeno obavještavati o detaljnom planu i programu rada za decembar i januar, putem objava na društvenim mrežama i u medijima.

Bonus video: