E-Play objavio zajedničku numeru sa Momčilom Bajagićem Bajagom

Saradnja u inat pandemiji

"Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, koju sam imala spremnu, i jako brzo je napisao jedan dio teksta. Kasnije je došao moj tekstualni dio”, rekla je pjevačica i basistkinja

4149 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Alternativni bend E-Play je proteklog vikenda novi singl i spot “Hotel Jugoslavija” u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

E-Play se nakon albuma “Sloboda” (2018) oglasio novim izdvojenim singlom u vidu ljubavne pjesme, prožete retro pop prizvucima osamdesetih, koja je nazvana po mjestu svog nastanka - čuvenom beogradskom hotelu “Jugoslavija”, u kome E-play ima prostorije za probe, naveo je taj bend.

”Jednog prehladnog, vetrovitog februarskog dana našli smo se Bajaga i ja u E-Play prostoriji u hotelu ‘Jugoslavija’. Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, koju sam imala spremnu, i jako brzo je napisao jedan dio teksta. Kasnije je došao moj tekstualni dio”, rekla je pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Prvu autorsku i izvođačku saradnju Cvetković i Bajagića, do koje je došlo usred i u inat pandemije, pred kraj su “sa svojim začinima” obogatili članovi E-Playa bubnjar Goran Ljuboja Trut i gitarista Nemanja Velimirović, kao i klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner.

”Iskreno, jako je lijepo videti na licu mjesta Bajagu kako piše stihove, koliko vodi računa o tekstu, kako sklapa rime i koliko su mu vokali važni u pjesmi. Svi znamo talenat koji posjeduje, dok je vedra energija koju ima nevjerovatna. Tako da sam u cijelom ovom procesu više nego uživala”, rekla je Cvetković.

Spot “Hotel Jugoslavija” radio je Vuk Protić tokom pet septembarskih dana u Beogradu.

”Sa Vukom smo radili nekoliko spotova, a i Bajaga i Instruktori imaju višegodišnju saradnju sa njim, tako da nas Vuk dobro poznaje, pa je saradnja išla lako. Ovo je najveći E-play video projekat do sada. Spot je sniman tokom kišnog septembra, pomjerali smo ga danima zato što nam je trebao sunčan dan”, otkriva Cvetković.

Preporučujemo za Vas