Ćetković napisao pjesmu Kedžu

"Volim izazove u muzici, nove energije u stvaranju pjesama i saradnje u kojima otkrivam novog i drugačijeg sebe”, rekao je Damir Kedžo

1674 pregleda 0 komentar(a)
Damir Kedžo, Foto: Medvid produkcija
Damir Kedžo, Foto: Medvid produkcija

Popularni hrvatski pjevač Damir Kedžo prezentovao je publici novi singl “Kad ljubav” koji je za njega pisao crnogorski kantautor Sergej Ćetković.

”Počašćen sam pjevati pjesmu koju je napisao Sergej Ćetković, kolega kojeg neizmjerno cijenim kao čovjeka i kao pjevača. Napisao mi je jednu od najljepših pjesama, drugačiju od mojih dosadašnjih balada, ali jednako snažnu emocijom. Volim izazove u muzici, nove energije u stvaranju pjesama i saradnje u kojima otkrivam novog i drugačijeg sebe”, rekao je Damir Kedžo, a zadovoljstvo saradnjom ne krije ni Ćetković:

”Pratim Damirov rad još od 2005. godine dok je bio član grupe sa Sašom Lozarom i Tinom Samardžićem. On je dobar i smiren čovjek, nevjerovatnog glasa i talenta, koji je godinama gradio svoju karijeru samo muzikom i dobrim pjesmama, bez kalkulacije koja je u današnje vrijeme sve više prisutna u muzici. Kada sam napisao pjesmu ‘Kad ljubav’ dugo sam tražio nekog ko joj može udahnuti život i ispričati još jednu ljubavnu priču, onako s puno emocija i energije. Drago mi je što je Damir dao svoj lični pečat ovoj pjesmi koja će već na prvo slušanje kupiti publiku njegovim glasom i fenomenalnom interpretacijom”.

Bonus video: