Novi spot Vanje Radovanovića

Crnogorski kantautor ekranizovao naslovnu numeru sa trećeg studijskog albuma “Baš je glupo što sam mrtav”

1784 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Miodrag Marković
Foto: Miodrag Marković

Crnogorski muzičar Vanja Radovanović objavio je spot za naslovnu numeru sa trećeg studijskog albuma “Baš je glupo što sam mrtav”.

Numera za koju je Radovanović sam pisao muziku i tekst, a aranžman Bole Martinović dočarao je kroz video fotograf Miodrag Marković, koji je bio zadužen za režiju i scenario. Radovanović i Marković sarađuju godinama, a upravo je on bio zadužen i za Vanjine spotove “Svi životi moji”, “Kiša i sunce”, “Odri”, “Na na na”.

Montaža za novi video bila je povjerena Milici Protić, dok je asistent režije Isidora Marković. Pored Radovanovića u spotu se pojavljuje i glumica Jana Mihailović.

Treći studijski album Radovanovića objavljen je u aprilu, a na njemu se našlo 11 kompozicija. Većinu pjesama prije objavljivanja zvaničnog albuma kantautor je kao singlove prezentovao publici, što pod svojim imenom, što sa bendom VIII2. Svoj doprinos na ovom projektu dali su i muzičari: Ivan Perović, Dejo Antović, Branko Marković, Peđa Marić, Branko Koprivica, Nataša Gruberinić, Siniša Dogan, Đuro Kojić, Meša Kerović, Bojan Kvočka, Ivana Vladović i drugi.

Bonus video: