Ekscentričnom rokeru povučena nominacija za Gremi nagradu

Razlog za uklanjanje sa liste nominovanih nije naveden, ali je izvor koji Hollywood Reporter nije imenovao, kazao da je odluka o nominaciji promijenjena jer Menson nije autor pjesme "Jail"

1846 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Muzičar Merlin Menson izgubio je nominaciju u kategoriji za najbolju rep pjesmu u okviru 64. Gremi nagrada, piše HollywoodReporter.

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, uklonjen je sa liste nominovanih za pjesmu repera Kanje Vesta "Jail", a koja objavljena na zvaničnom sajtu Muzičke akademije.

Razlog za uklanjanje sa liste nominovanih nije naveden, ali je izvor koji Hollywood Reporter nije imenovao, kazao da je odluka o nominaciji promijenjena jer Menson nije autor pjesme "Jail".

Ekscentrični roker od nedavno je u centru pažnje javnosti zbog brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, ali navodno to nije povezano sa povlačenjem njegove nominacije.

Menson je ranije bio naveden na listi nominovanih za pjesmu "Jail", uz Džej Zija i Vesta, koji su još uvijek u trci za priznanje za najbolju rep pjesmu.

Bonus video: