Nadaju se da će osvojiti vrh božićne top liste

Pjesma jednostavnog naziva "Marry Christmas" je gorko-slatka numera koja slavi praznike i istovremeno se prisjeća "onih koji su protekli" u bolnim godinama

835 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Britanski muzičari Ed Širan i ser Elton Džon objavili su zajedničku pjesmu za koju se nadaju da će osvojiti vrh božićne top liste u Velikoj Britaniji.

Pjesma jednostavnog naziva "Marry Christmas" je gorko-slatka numera koja slavi praznike i istovremeno se prisjeća "onih koji su protekli" u bolnim godinama.

Širan već ima jednu pobjedu kada je u pitanju božićna top lista, sa pjesmom "Perfect" koju je uradio u duetu sa Bijonse, a ser Elton Džon i njegov hit "Step Into Christmas" vraćaju se na listu u okviru božićnih i novogodišnjih praznika svake godine od 2017.

Upravo je zbog uspjeha ove pjesme Elton Džon poželio da snimi još jednu.

"Bio je veoma uzbuđen zbog toga što 'Step Into Christmas' svake godine završi na višoj poziciji od prethodne, na top 40 listi božićnih pjesama. Rekao mi je da želi da snimi još jednu božićnu pjesmu i pitao me da li bih radio sa njim", otkrio je Širan gostujući u emisiji Džimija Felona.

"Uvijek sam bio protiv toga. Ne zato što ne volim Božić, već sam mislio da nisam najbolji izbor za takve pjesme", dodao je on.

Bonus video: