Tjerali je na maratonske psihološke terapije

"Bilo je toliko terapija na koje sam išla protiv svoje volje. Tjerali su me da slušam ženu koja mi govori kako će nastaviti da rade na mom uspjehu... deset sati dnevno, sedam sati sedmično... ne lažem"

5513 pregleda 1 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Nakon što je na sudu osvojila slobodu, pjevačica Britni Spirs na društvenim mrežama svakodnevno otkriva šta je sve trpjela dok je bila pod starateljstvom svoga oca, a ovoga puta na Instagramu je kazala da su je prisiljavali na psihološke terapije.

Kako je kazala, ona je bila prisiljena da svakodnevno odlazi na maratonske sesije.

„Bilo je toliko terapija na koje sam išla protiv svoje volje. Tjerali su me da slušam ženu koja mi govori kako će nastaviti da rade na mom uspjehu... deset sati dnevno, sedam sati sedmično... ne lažem“, napisala je Spirs.

Početkom novembra sud u Los Anđelesu presudio je u korist pjevačice i nakon 13 godina oduzeo njenom ocu Džejmiju Spirsu, pravo da odlučuje o njenom životu.

Kako su mediji tada pisali, osim o odlukama vezanih za karijeru, Džejmi Spirs je određivao i da li će njegova tada 28-godišnja ćerka biti u vezi, ali i da li može ostati trudna i to je trajalo dok nije napunila 40.

Bonus video: