Adel uživo mogu slušati samo vakcinisani

Ser Rod Stjuart (76) koji nastupa u istom prostoru, nije ograničio prisustvo u publici u zavisnosti od vakcinacije, a za sada je tako i sa koncertima Stinga (70) koji su zakazani za jun

1978 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih britanskih pjevačica, Adel, najavila je prije nekoliko dana da će biti rezident u čuvenom hotelu Caesars Palace u Las Vegasu, gdje će imati dva nastupa sedmično od 21. januara, pod nazivom „Vikendi sa Adel“.

Međutim, mnogi njeni fanovi neće biti u mogućnosti da je čuju uživo, s obzirom na to da je 33-godišnja pjevačica donijela odluku sa organizatorima, da koncertima mogu prisustvovati samo oni koji su vakcinisani i imaju negativan PCR test na korona virus.

„Organizatori od svih traže da budu potpuno vakcinisani (da je prošlo 14 dana od revakcinacije) protiv Corona virusa i da uz to imaju i negativan PCR test ne stariji od 48 sati. Obije potvrde su potrebne da bi se moglo prisustvovati konecrtu“, objavljeno je na sajtu za prodaju karata Ticketmaster.

Sa druge strane, ser Rod Stjuart (76) koji nastupa u istom prostoru, nije ograničio prisustvo u publici u zavisnosti od vakcinacije, a za sada je tako i sa koncertima Stinga (70) koji su zakazani za jun.

Nešto ranije, Adel je u jednom intervjuu otkrila da je odložila veliku turneju kojom je planirala promociju svog novog albuma „30“, zbog pandemije koja ne jenjava.

„Sve je previše nepredvidivo, sa svim tim pravilima. Ne želim da neko dolazi na moj koncert u strahu. A ne želim ni ja da dobijem kovid“, ispričala je ona.

Bonus video: