Dornanotkrio da postoji ljubomora između njega i Edija Redmejna

"Volio bih reći da nije bilo ljubomore, ali to je na neki način bila prijateljska konkurencija i takmičenje. Konstantno smo išli na audicije za iste stvari i pripremali smo se zajedno. Prije dolaska bi rekli jedan drugom: 'Srećno, nadam se da ćeš dobro proći'"

2315 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Džejmi Dornan, poznat po ulozi u trilogiji "50 nijansi sive" nedavno je otkrio da se on i njegov kolega Edi Redmejn konstantno takmiče, jer su na početku karijera bili cimeri.

U emisiji "The Jonathan Ross Show" Dornan (39) je promovišući seriju "The Tourist" priznao da je bilo i ljubomore između njega i Redmejna, s obzirom na to da su uglavnom išli na audicije za iste uloge, ali da bi uvijek jedan drugom poželjeli sreću.

"Volio bih reći da nije bilo ljubomore, ali to je na neki način bila prijateljska konkurencija i takmičenje. Konstantno smo išli na audicije za iste stvari i pripremali smo se zajedno. Prije dolaska bi rekli jedan drugom: 'Srećno, nadam se da ćeš dobro proći'", prisjetio se on.

"Znamo se oduvijek, najbolji smo prijatelji već više od 15 godina. Živjeli smo zajedno u Los Anđelesu. Tada smo izgledali mnogo bolje, osim frizura, ali to je bila 2009. godina. Nismo imali puno angažmana, zapravo, nismo uopšte radili, pa smo jednog dana počeli da se bavimo i grnčarstvom. Pravili smo tanjire i bokale", nastavio je Dornan.

NJegova nova serija "The Tourist" počeće da se prikazuje na BBC kanalu od januara, a u njoj tumači lik vozača tankera, koji doživljava saobraćajnu nesreću nakon čega se budi sa amnezijom u bolnici.

Kako je istakao, za određene scene nesreće nije želio dublere i kaskadere.

"Prilično sam dobar u tim stvarima, pa više volim da takve scene snimim sam", pohvalio se on.

Bonus video: