Kome je posvećena pjesma "You're Beautiful"

Tokom protekih godina, autor ove pjesme govorio je da se naslovne riječi "ti si prelijep/a" ne odnose na nikoga posebno, a gostujući na ITV-u danas našalio se kako je ipak mislio na njemu veoma dragu osobu dok ju je stvarao

5117 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Prošlo je više od 16 godina od kako je Džejms Blant objavio hit "You're Beautiful", a te godine pomenuta pjesma našla se na vrhovima svih relevantnih top lista širom svijeta.

U međuvremenu, ako je vjerovati snimcima koji se objavljuju na društvenim mrežama, "You're Beautiful" je postala pjesma koja se najčešće pušta na vjenčanjima.

Tokom protekih godina, autor ove pjesme govorio je da se naslovne riječi "ti si prelijep/a" ne odnose na nikoga posebno, a gostujući na ITV-u danas našalio se kako je ipak mislio na njemu veoma dragu osobu dok ju je stvarao.

"Tokom skoro 17 godina nikada nisam otkrio kome je posvećena ova pjesma, ali sada kada radim na objavljivanju kompilacije mojih najvećih hitova, mislim da je vrijeme da otkrijem za koga sam je pisao - za tebe", kazao je Blant obraćajući se voditeljki Dženet Strit Porter koja je u okviru emisije proslavila 75. rođendan.

Bonus video: