Razmišlja o mjuziklu koji bi se bavio grupom "Oasis"

U intervjuu sa Metom Morganom, koji je objavljen na Youtube kanalu, Galager je priznao da je u protekloj deceniji i dalje uzimao ekstazi

3556 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Muzičar Noel Galager jednom prilikom je ispričao kako je tokom '90-ih za muzičare konzumiranje narkotika bilo poput ispijanja šoljice čaja, a kako se ispostavilo nekih starih navika se nije riješio.

U intervjuu sa Metom Morganom, koji je objavljen na Youtube kanalu, Galager je priznao da je u protekloj deceniji i dalje uzimao ekstazi.

Na pitanje koliko puta u posljednjih deset godina, kazao je: "Mislim da je dva puta tačan odgovor".

U istom razgovoru, muzičar i bivši član grupe "Oasis" je kazao i da trenutno razmišlja o mjuziklu koji bi prikazao bend u kojem su bili on i njegov brat Liam.

"Ta ideja o mjuziklu mi se već duže vrijeme javlja. O grupi 'Oasis' i meni. Neko mi je predložio da bi naziv mogao da bude 'Everybody Is On The Run'", ispričao je roker koji se osvrnuo i na svoju solo karijeru.

"Ona traje deset godina, a upravo toliko godina ima i moj sin. Volio bih da kažem da sam najponosniji na sina, ali oboje su mi pružili veliku radost... Ipak ću reći da mi je sin najveći ponos", našalio se Galager.

Bonus video: