Narednu godinu obilježiće noviteti

Tokom 2022. crnogorska muzičarka obećava publici makar dva singla

4562 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Zdravko Bajzek
Foto: Zdravko Bajzek

Crnogorska pjevačica Andrijana Božović planira da naredne godine prekine diskografsku pauzu. Naime, muzičarka obećava da će tokom 2022. objaviti makar dvije pjesme i na taj način nagradi svoju vjernu publiku.

”Imam dvije pjesme u demo verziji. Plan je bio da se objave do kraja 2021. godine, no prosto aktuelna situacija sa pandemijom je sve usporila. Međutim, nadam se da prvi singl stiže već početkom naredne godine, a planiram da za nju snimim i video”, kaže u razgovoru za “Vijesti “Andrijana Božović.

Tu numeru potpisuje Slavko Milovanović, dok je koautor teksta Sanja Perić. Aranžman je povjeren Bojanu Jovoviću. No, nakon što se ta numera nađe u etru, do narednog singla publika ne bi publika puno čekala, a Andrijana bi se potrudila da do ljeta prezentuje i kompoziciju iza koje je autorski stao Dado Nedović.

”Imam i jednu pjesmu Sergeja Ćetkovića koju sam davno uzela od njega, i čeka pravi momenat da je snimim i objavim. No eto, nek ide redom. Uglavnom sigurna sam da će narednu godinu obilježiti singlovi i noviteti”, obećava Božović.

Iako je sve ove godine redovno nastupala, to što nije bilo novih pjesama zbunjivalo je publiku.

”Mnogi bi me pitali da li sam prestala da se bavim muzikom, baš zbog toga što nijesam objavljivala nove pjesme, a eto, sve vrijeme sam redovno nastupala. Zato sam odlučila da se pored redovnih svirki malo posvetim i autorskim pjesmama”, priznaje Božović i dodaje da rad na autorskim numerama ne zavisi samo od nje.

Ipak, publika pamti njene najveće hitove - “Moja željo najveća”, “Krila anđela”, “Novi dan”, “Sve ti boje dobro stoje”, “I ljubav ima kraj”, a samo jednu pjevala je u okviru novogodišnjeg programa TV Vijesti.

”Odlučila sam da od mojih numera bude ‘Moja željo najveća’, pjesmu koja je obilježila početak karijere. Među pjesmama koje sam pjevala je i Vanina ‘Ako je vrijedilo išta’, a izbor narodne pjesme pao je na ‘Ciganine ti što sviraš’. U pitanju su numere koje i privatno volim da čujem, a i rado ih izvodim na nastupima”, otkriva Andrijana.

Ova godina nije bila najsjajnija za muzičare, no kad su nastupi u pitanju, sagovornica “Vijesti” ih je imala dosta.

”Pandemija traje već skoro dvije godine, a mi smo se morali prilagođavati mjerama. Početak godine i nije obećavao, bili su nam zabranjeni nastupi, mjesecima nijesmo radili. Međutim, negdje sredinom godine situacija se promijenila i omogućeno nam je da nastupamo, ali i dalje se prilagođavamo uslovima jer sve zavisi od mjera koje propišu. Taman kad krenemo, zaletimo se i opet neko pogoršanje cjelokupne zdravstvene situacije i restrikcije. Nadam se da će se uskoro sve ovo završiti, te da ćemo se vratiti normalnom životu kakav je bio prije pandemije”, zaključuje Božović.

Bonus video: