Moguće odlaganje ceremonije dodjele Gremi nagrada

Ukoliko dođe do odlaganja, to će biti druga godina za redom, jer je prošle godine umjesto 31. januara, ceremonija održana 14. marta, a događaj je izmješten iz Staples centra u drugu manju salu, jer je broj gostiju bio ograničen

3919 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Recording Academy najvjerovatnije će odložiti 64. izdanje dodjele Gremi nagrada koja bi trebalo da se održi 31. januara u Los Anđelesu, a razlog je novi soj koronavirusa Omikron.

Ukoliko dođe do odlaganja, to će biti druga godina za redom, jer je prošle godine umjesto 31. januara, ceremonija održana 14. marta, a događaj je izmješten iz Staples centra u drugu manju salu, jer je broj gostiju bio ograničen.

Trevor Noa, autor emisije "The Daily Show" Comedy Central kanala bio je domaćin prošle godine, a ta čast pripala mu je i ove.

Prema pisanju američkih medija, najveći razlog za odlaganje je to što se po pravilu dodjele Gremi nagrada održavaju u velikim salama, jer se karte prodaju, pa ukoliko budu prinuđeni da smanje kapacitet kao prošle godine, organizatori će biti na velikom gubitku.

Bonus video: