Svjetlost mog života je prekinuo svoju borbu na zemlji

Sedamnaestogodišnji O'Konor je boravio u bolnici Tallaght University, jer je bio pod nadzorom zbog suicidnih misli, ali je uspio da pobjegne

10423 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Nakon što je u petak u svjetskim medijima objavljena vijest da je preminuo 17-godišnji sin Šinejd O'Konor, irska muzičarka se oglasila na Twitteru, gdje je potvrdila ovu informaciju i torkila da je u pitanju samoubistvo.

"Moj prelijepi sin, Nevim Nesta Ali Šejn O'Konor, svjetlost mog života, odlučio je da prekine njegovu borbu na zemlji i sada je sa Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne slijedi njegov primjer. Moje dijete, volim te puno, počivao u miru", napisala je ona.

Policija je zvanično potvrdila vijest o smrti njenog sina u petak, a kako je tada saopšteno, on je pronađen mrtav, nakon što se dva dana tragalo za njim kao nestalim licem.

Sedamnaestogodišnji O'Konor je boravio u bolnici Tallaght University, jer je bio pod nadzorom zbog suicidnih misli, ali je uspio da pobjegne.

Kada je nestao, irska kantautorka je takođe na društvenim mrežama optužila osoblje bolnice, pitajući se kako je moglo da se desi da osoba koja je pod rizikom da izvrši samoubistvo može tako lako da pobjegne, naročito jer je trebalo da bude pod nadzorom 24 sata.

Njen sin, nekoliko puta prije hospitalizacije je već pokušao da izvrši samoubistvo.

Bonus video: