Bono se stidi pjesama svoje grupe U2

"Jedna od onih koju mogu da slušam najviše je 'Miss Sarajevo' sa Lućanom Pavarotijem. Generalno, većina ostalih čini da se osjećam neprijatno", ispričao je Bono, dodajući da je ipak najponosniji na pjesmu "Vertigo"

5403 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Čini se da muzičar Bono nije najveći fan sopstvene muzike, jer kako je ovaj 61-godišnjak ispričao za Hollywood Reporter, osjeća stid zbog nekih pjesama svoje grupe U2.

"Bio sam u kolima kada sam na radiju čuo jednu našu pjesmu i u tom momentu sam, kako kažemo u Dablinu, pocrvenio. Jednostavno sam bio posramljen", priznao je on.

"Jedna od onih koju mogu da slušam najviše je 'Miss Sarajevo' sa Lućanom Pavarotijem. Generalno, većina ostalih čini da se osjećam neprijatno", ispričao je Bono, dodajući da je ipak najponosniji na pjesmu "Vertigo".

Pjesme nisu jedina stvar zbog kojih se kaje, jer mu se ni naziv benda U2 ne dopada, a kako je otkrio, menadžer Pol Mekginis ih je natjerao da ga zadrže, govoreći da je "sjajan" i da će "izgledati dobro na majicama sa kombinacijom slova i broja".

Bonus video: