Adel sama kriva za otkazivanje koncerta

Svoje obožavatelje naljutila je otkazivanjem koncerta u Las Vegasu, samo dan pred isti, a za ulaznice za ovaj događaj oni koji su željeli da je čuju morali su da izdvoje između 85 i 12.000 dolara, dok su one na crnom tržištu dosezale cijenu i do 30 hiljada

4558 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen/Youtube

Britanska muzička zvijezda Adel do nedavno je važila za jednu od “prizemnijih” javnih ličnosti, no sve je češće kritikuju čak i njeni fanovi jer smatraju da ju je slava promijenila, te da je postala razmažena.

Svoje obožavatelje naljutila je otkazivanjem koncerta u Las Vegasu, samo dan pred isti, a za ulaznice za ovaj događaj oni koji su željeli da je čuju morali su da izdvoje između 85 i 12.000 dolara, dok su one na crnom tržištu dosezale cijenu i do 30 hiljada.

Zbog ovog koncerta fanovi Adel su u Las Vegas dolazili iz svih krajeva, te ih je otkazivanje šokiralo.

Prema brojnim informacija koje dolaze iz Las Vegasa, Adel nije žrtva okolnosti nego baš suprotno - za odlaganje je kriva sama. Bliski izvori tvrde da su probe za njen nastup trajale pet sedmica, međutim, ona se nijednom nije udostojila da dođe i vidi binu.

”Došla je tamo tri dana prije prvog koncerta i pukla je”, ispričao je izvor britanskim medijima te dodao da je i Adelin tim bio “totalna noćna mora” tokom priprema za tromjesečni boravak u SAD, te da su nesuglasice između Adel i njenog menadžerskog tima stalne i prilično burne.

Poznata pjevačica navodno pati od anksioznosti kada su u pitanju nastupi uživo, no pisanje je kako će njeni obožavaoci protumačiti još jedno otkazivanje u nizu i koliko će to uticati na njenu popularnost.

”Ovo je neoprostivo ponašanje”, “Koliko je samo arogantna”, “Mogla je tim suzama napuniti bazen”, “Dakle, da prepričam ukratko, diva je imala napad besa”, neki su od komentara na njenu uplakanu objavu.

Bonus video: