Valjak i prijatelji za Akija Rahimovskog

Tog dana u Areni Zagreb slaviće se lik i djelo čovjeka kome je muzika bila život i koji je ono svoje najbolje pružao nastupima uživo

2839 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Brajan Rašić
Foto: Brajan Rašić

Članovi benda Parni valjak najavili su veliki koncert naslovljen “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” za 26. mart 2022. godine.

Tog dana u Areni Zagreb slaviće se lik i djelo Akija Rahimovskog, čovjeka kome je muzika bila život i koji je ono svoje najbolje pružao nastupima uživo, a koji je nedavno, nažalost, preminuo.

Uz pomoć mnogobrojnih muzičkih prijatelja i zajedno s publikom, odaće počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume, biti omogućen povrat novaca.

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: U čast Akiju” u zagrebačkoj Areni dostupne su preko sustava Eventim. Ranije kupljene ulaznice za koncert Parnog valjka 26. mart u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert.

Takođe, svi koji su već ranije kupili ulaznice za zagrebačku Arenu, a nisu u mogućnosti prisustvovati ovom koncertu, moći će ih vratiti.

Bonus video: