Vanna objavila novi singl

Od samog početka imala je jasnu viziju kako pjesma "Želja" treba da zvuči

1604 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Hrvatska pjevačica Vanna objavila je novi singl i spot- “Želja”.

Od samog početka imala je jasnu viziju kako pjesma treba da zvuči, a pravu atmosferu dobila je nakon sugestije Gorana Kovačića, njenog stalnog saradnika, producenta i aranžera pjesme.

“Kao što je to u posljednjih nekoliko godina običaj, i ovaj put sam došla kod Gorana Kovačića, i počela mu je pjevati. Nakon što smo se usuglasili oko tempa i atmosfere pjesme, Goran je zaključio da bi za takvu kompoziciju bilo najbolje da u studio pozovemo cijeli bend s kojim i inače nastupam, i da oni to odsviraju svi zajedno", otkriva Vanna proces nastajanja pjesme.

"Tako je i bilo. Dodali smo i uživo odsvirane gudače, kao i već uobičajeno nadahnute prateće vokale sestara Palić i pjesma je vrlo brzo poprimila svoj idealni oblik", dodaje ona.

Postoje trenutci kada nešto ne želimo kazati, ali često pomislimo. Upravo je te trenutke Vanna uvjerljivo otpjevala u novoj pjesmi “Želja”.

Spot je režirao Dario Lepoglavac, a snimljen je prema Vanninom scenariju, u kojem je glumila samu sebe, pjevačicu koja pjeva u pratnji svog benda u jednom klubu.

Bonus video: