Noel Galager: Povratak u Oasis bi ubio moju ličnost

Gitarista je naveo da je mnogo više zainteresovan za svoj razvoj kao solo izvođača i rekao da smatra da je predstojeći album “Who Built The Moon?”, koji je snimio s producentom Dejvidom Holmsom, njegovo najbolje djelo do sada
0 komentar(a)
Noel Galager, Foto: Shutterstock
Noel Galager, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.10.2017. 16:04h

Uprkos tome što je neslaganje braće Galager jedna od najčuvenijih svađa u popularnoj muzici, Lijam je u posljednje vrijeme često pozivao na okupljanje njihovog benda Oasis, ali je sada odbacio Noel takvu mogućnost. On je za magazin Q kazao da bi povratak u kultni brit pop sastav “ubio njegovu ličnost”.

“Bio sam dosljedan u svojim stavovima. Ne treba mi novac, ne treba mi slava, ne treba mi evociranje uspomena. Da se sjutra Oasis okupi i da odradimo turneju, imao bih milione u banci, ali bih se po*rao na sve”, kazao je muzičar.

On je naveo da je mnogo više zainteresovan za svoj razvoj kao solo izvođača i rekao da smatra da je predstojeći album “Who Built The Moon?”, koji je snimio s producentom Dejvidom Holmsom, njegovo najbolje djelo do sada.

“Kada bih se vratio nekadašnjem bendu, protraćio bih godinu dana rada sa čovjekom kao što je Holms. I to bi značilo smrt moje ličnosti”, izjavio je Noel Galager, dodajući:

“Razumio bih da smo bili bend koji je postojao, recimo, pet godina i još nije dostigao svoj vrhunac. Ali Oasis nema nezavršenih poslova. Mi smo sve uradili. I to je gotovo”.

Bonus video: