Iskaz i Goblini snimili singl "Bez promene"

Ova neobična saradnja repera i pankera nastala je zahvaljujući dugogodišnjem druženju, zajedničkim nastupima, ali i uzajamnm razumijevanju i poštovanju dva benda

3368 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Bendovi "Iskaz" i "Goblini" udužili su snage te zajedno snimili singl "Bez promene" koji su predstavili publici.

Ova neobična saradnja repera i pankera nastala je zahvaljujući dugogodišnjem druženju, zajedničkim nastupima, ali i uzajamnm razumijevanju i poštovanju dva benda.

"Pjesma je pune dvije godine čekala na ekranizaciju i sada mislimo da je pravo vrijeme da ugleda svjetlost dana. Ona govori o ljudima koji žele promjene oko sebe, ali ne i promjene u sebi. Inspirisana sloganom 'Budi promjena koju želiš da vidiš', obrađuje spremnost, ili nespremnost ljudi da djeluju, umjesto da se žale i pričaju kako je sve uzalud. Pomjeri se, pokreni se, uradi!", poručio je Zoran Stefanov (Iskaz).

Pored članova Iskaza i Goblina u spotu se pojavljuju i prijateli i saradnici: Dobrivoj Stojanović (Znoj), Boris Bakalov i Bojan Gluvajić (Ničim izazvan), Branko Bojović Bane (Sunshine), Miloš Kričković Kriki (Mortal Kombat), Maja Cvetković (E Play), i mnogi drugi.

Bonus video: