Humanitarni koncert "Svi zajedno za Stefana

Cijena karte je 5 eura, a karte se obezbjeđuju slanjem pet SMS poruka za Stefana na broj 14543 sa sadržajem "50" ili uplatom na njegov žiro račun 520-44302-59

1463 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Budi human
Foto: Budi human

Humanitarni koncert pod nazivom "Svi zajedno za Stefana" održaće se u petak, 25. marta u KIC-u "Budo Tomović" sa početkom u 20 sati, a u organizaciji Fondacije "Budi human", Danijela Alibabića i D-moll grupe.

"Nastavljamo tok humanitarnih akcija. Negdje je i takav period da se moramo solidarisati sa drugima i buditi empatiju kod ljudi. Nadam se da će KIC 'Budo Tomović' biti krcat u petak, ali i pored toga što ćemo finansijski pomoći Stefanu, želim i da kroz ovaj humanitarni koncert budimo svijest kod ljudi, da pomažemo. Fondaciju 'Budi human' treba pratiti, jer tu zaista ima puno djece kojima je pomoć itekako potrebna", poručio je ALibabić gostujući u Jutarnjem programu Televizije Vijesti.

Cijena karte je 5 eura, a karte se obezbjeđuju slanjem pet SMS poruka za Stefana na broj 14543 sa sadržajem "50" ili uplatom na njegov žiro račun 520-44302-59.

Karte se preuzimaju na dan koncerta, pola sata prije početka programa, uz dokaz o uplati, a ulaznice je moguće kupiti i na dan koncerta u KIC-u "Budo Tomović".

Stefanu Velimiroviću iz Podgorice potreban je novac za transplantaciju bubrega, a koja prema riječima Dajane Ljiljanić iz Fondacije "Budi human" košta više od 70 hiljada eura.

Bonus video: